DIENSTEN

Advies, technisch ontwerp en projectbegeleiding:

Onze audiovisuele produkten zijn breed inzetbaar. Zo is de Brightsign player niet alleen maar voor het simpel weergeven van video en audio, maar ze bieden veel meer.

Met een Brightsign player kunt u bijvoorbeeld een heel museum beheren. Aan- en uitschakelen van licht, projectoren, publiekstelling, scores bijhouden, quizes en veel meer.

Dit vraagt 'know how' en ervaring. Of het nu gaat om een klein audiospelertje in een doos of de inrichting van een stadion, wij adviseren, ontwerpen, programmeren en ondersteunen uw projecten van klein tot groot.


Wij adviseren bij de audiovisuele inrichting van uw museum. Daarbij wordt ook gekeken naar de beschikbare 'handen' en kennis binnen uw organisatie.

Al hoewel  veel van onze producten Plug & Play worden geleverd (geen kennis nodig), kunnen wellicht bepaalde werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, zoals kabels leggen e.d. Dit kan een forse besparing in de kosten opleveren.

klok van maarten baas

De klokken van Maarten Baas

Eén van Nederlands bekendste ontwerpers Maarten Baas heeft een aantal klokken ontworpen, waarvan de techniek door ons is uitgevoerd..

door een specifieke programmering van de Brightsign mediaplayer, loopt de klok exact op tijd.

Via een APP kunnen de klokken overal ter wereld op de juiste tijdzone worden ingesteld.


Bekijk de video

creatiece bediening voor BrightSign

Oud leibord als Touchpanel

Achter het leibord is een Touchboard geplaatst, waarmee een aantal video's kan worden gestart.

Bekijk de video.

Content voor uw presentaties:


Van oorsprong is ons bedrijf gerelateerd aan audiovisuele faciliteiten en productie. We beschikken over opname faciliteiten, ruime studio, montage faciliteiten en inrichting voor audio- en video nabewerking.


- Studio opnamen

-Video montage

- (na)bewerking van bestaand audio- en videomateriaal

- digitalisering van historisch beeld- en geluidsmateriaal

- ondertiteling in meerdere talen

- Voice Over in meerdere talen

- inspreken Audio Tour met professioneel getrainde stemmen.


opname studio van Zwart-av
edit suite 3 voor videomontage
autocue van zwart-av

Custom produkten ontwikkelen:

In eigen beheer worden custom producten ontwikkeld voor bijzondere projecten. Dit is veelal in de museum- en kunstwereld. Deze produkten zijn meestal gerelateerd aan de Brightsign mediaplayers. Het is een combinatie van aanvullende software schrijven (Plugin's) en samenstellen van specifieke hardware.

Daarbij wordt ook op het kosten aspect gelet. Door de huidige ontwikkeling van allerlei elementen, waaronder IoT ( 'Internet of Things' ), blijven innovatieve kosten erg laag.

We houden ons vooral bezig met het samenvoegen van 'slimme' dingen, om zo tot een product naar uw wens te komen.


In de museumwereld lopen we vaak tegen bestaande situaties aan, waarin een stukje moderne techniek moet worden geïmplementeerd.

Ook daar vinden we altijd oplossingen, mede door de steeds kleiner wordende elektronische elementen.


Contact:

Wij zijn een klein bevlogen team met korte lijnen. U kunt ons gewoon bellen en u wordt bij ons door mensen met kennis geholpen.

uiteraard kunt u ook een e-mail bericht sturen.